Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když tahle čtyřiadvacetiletá popová hvězda před třemi lety začínala být slavná, přezdívalo se jí ‚nástupkyně Rihanny‘. I když to byla silná slova, svěřenkyně Jaye-Z Rita Ora (33) skutečně za pár měsíců dokázala slavnější kolegyni pořádně šlapat na paty. Před několika týdny navíc rozšířila řady porotců britského X Factoru, ale momentálně byste na ni mohli narazit na Ibize.

Rita odletěla do jedné ze svých nejoblíbenějších letních destinací, kde s partou přátel obsadila palubu luxusní lodi s názvem Gold Digger. Zpěvačka podtrhla svou fantastickou postavu černobílými bikinami a na hlavu si nasadila koženou bekovku.

Její sebevědomí by se ovšem dalo krájet... Ora, mezi jejíž největší hity patří například I Will Never Let You Down, Hot Right Now či Black Widow s Iggy Azaleou, jako by v jednom kuse pózovala a chtěla se před ostatními předvádět. Dozajista si všimla i paparazzi, a to teprve začalo rodeo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám