Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Fantom opery, operní pěvkyně Michaela Gemrotová (38), se rozhodla pro plastiku prsou. Své vnady si nechá zvětšit o minimálně jednu velikost. "Budou krásný, co nejvíc přirozeně vypadající a těším se na to, že si skoro ve třiceti letech užiju, že budu mít větší a krásný prsa," řekla Super.cz Míša.

"Nebude ze mě Zugarová, budou to zhruba dvojky, aby to šlo k mé postavě. Implantát má být na doživotí. Nevím, co to udělá po dětech, ale budu doufat, že jsou moje prsa teď v takové kondici, že to bude dobrý. Mám hodně známých, které mají nová prsa, normálně odkojily. S kojením mám recenze, že to je v pořádku, to mě hodně zajímalo," vysvětluje Míša, kterou na kliniku plastické chirurgie doprovodil její přítel Saša Kopka.

Od září se Míša vrací na jeviště Goja Music Hall, kde hraje hlavní ženskou roli Christine v muzikálu Fantom opery. Kostýmy prý František Janeček nebude muset nechávat přešívat. "Kostýmy budou v pohodě. Pan doktor Janeček bude, myslím, taky rád, že bude mít vylepšenou krásnou Christine. Výhoda je, že teď mi do kostýmu dávali dvoje vycpávky, což teď už nebudou muset," dodala s úsměvem. Více se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám