Hlavní obsah
Článek

O problémech ve vztahu Gwen Stefani (54) a Gavina Rossdala (49) věděla nejspíš jen hrstka zasvěcených. Manželům se do posledních chvil dařilo vše řešit za zavřenými dveřmi. Zahraniční média však dnes informovala o tom, že členka kapely No Doubt již požádala o rozvod u kalifornského soudu. Jako důvod uvedla již tradiční nepřekonatelné rozdíly.

„Zatímco jsme dospěli k vzájemnému rozhodnutí, že už dál nebudeme partneři v manželství, zůstáváme partneři v rodičovství a jsme odhodláni vychovávat naše tři syny ve šťastném a zdravém prostředí,“ znělo oficiální vyjádření manželů. Dvojice spolu má devítiletého Kingstona, téměř sedmilého Zumu a rok a půl starého Apolla.

Podle serveru TMZ dvojice v září 2002, kdy se brala, nepodepisovala žádnou předmanželskou smlouvu, což znamená, že si během té doby nabytý majetek rozdělí rovným dílem. Odhaduje se přitom, že jmění Gwen dosahuje 80 miliónům dolarů (téměř 2 miliardy korun), zatímco Rossdale působící v kapele Bush vydělal 35 miliónů (864 miliónů korun). Figurují zde rovněž dvě sídla v londýnském Primose Hill a v Los Angeles.

Rodina byla naposledy pohromadě viděna 4. července na americký Den nezávislosti u rodičů Gwen Stefani. Koncem července přitom ještě oba nosili snubní prsteny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám