Hlavní obsah
Článek

Víme, jak konečně ušetřit tisíce za vložky a tampóny a navíc šetřit svoje zdraví! Pořiďte si menstruační kalíšek LUNO a budete mít klid. Nepropásněte jedinečnou šanci koupit tuto revoluční novinku v ČR v časově omezené nabídce s 47% slevou, poštovným zdarma, zárukou 3 roky a 30 dny na vrácení. Staňte se jednou z 50 000 spokojených žen, které ho již používají!

Menstruační kalíšek LUNO s bavlněným sáčkem jen za 299 Kč vč. poštovného!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Menstruační kalíšek (LUNO) je v současné době nejčistší a nejkomfortnější dámská hygienická pomůcka. Menstruační kalíšek se vyrábí z měkkého lékařského silikonu a zaručuje 100% ochranu během vaší menstruace.

Jedinečná akce se slevou 47 %, poštovným zdarma, zárukou 3 roky a 30 dny na vrácení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Menstruační kalíšek má řadu výhod. Díky tomu, že je vyroben z lékařského silikonu, který se používá v lékařství řadu let, se na něj nevyskytují téměř žádné alergické reakce. Jeho hladký povrch zaručuje, že žádné bakterie nemají možnost se usazovat ani množit. Tím se zbavíte nepříjemného intimního zápachu, který vzniká právě při styku bakterií s menstruační krví. A co sportování a cestování? Žádná překážka! S menstruačním kalíškem můžete dělat cokoli. Plavat, běhat, opomíjet nemusíte ani jízdu na kole či třeba běh. A když někam jedete, nemusíte s sebou vláčet balení vložek ani tampónů. Kalíšek je maximálně skladný. S tím souvisí i šetrnost k životnímu prostředí.

Začněte šetřit své zdraví i svou peněženku právě teď!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena za život spotřebuje cca 15 000 vložek či tampónů, což je velké množství odpadu. Používáním kalíšku šetříte dvakrát. A to jak životní prostředí, tak svou peněženku, jelikož životnost kalíšku je až 15 let. Menstruační kalíšek nemusíte používat jen během vaší menstruace. Využít jeho výhod můžete i při koupání v bazénu či na přírodních koupalištích. Tím zamezíte vniknutí špinavé vody do pochvy, omezíte tak vznik poševní mykózy.

Další články

Načítám