Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilka Gisele Bündchen, jež byla v květnu vyhlášena magazínem Forbes nejlépe placenou modelkou, porodem malého synka rozhodně o kšefty nepřišla. Přestože malého Benjamina Reina Bradyho přivedla na svět teprve v prosinci 2009, na mola a před objektivy fotografů se vrátila neskutečně rychle. Stejně rychle se opět vyšvihla na pozici nejbohatší modelky roku.

Malý Benjamin je ale opravdu kouzelné dítě. Svou roztomilostí například minulý měsíc na letišti v brazilském Sao Paulu, kam s ním jeho maminka Gisele přiletěla, rozveselil téměř každého, kdo se do kočárku podíval. Roztomilý Ben s rošťáckým účesem a velkým dudlíkem v puse každému vykouzlil úsměv na tváři.

Topmodelka v letech 2000 až 2005 chodila s Leonardem DiCapriem. Ten byl pro změnu nedávno vyhlášen hercem, který si za uplynulých 12 měsíců vydělal nejvíce z celého Hollywoodu. Otcem modelčina dítěte je však hráč amerického fotbalu Tom Brady (34). Ten je od dubna 2009 zároveň jejím manželem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám