Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Josef Rychtář (65) měl hodně perný pátek! Jak Super.cz již informoval, policisté ho vykázali z vily jeho exmanželky Dariny Nové. Nesmí do něj ani páchnout, má zakázáno se také přiblížit k manželce, nebo ji jinak kontaktovat. Kromě toho se s ochránci zákona setkal ten den ještě jednou. A taky nevěřícně kroutil hlavou!

Poprvé ji na něj poslal jeho oficiální tiskový mluvčí, muž, s kterým toho zažil už hodně, třeba i to, že ho chtěl dostat do basy, pak si ho zamiloval a několikrát se rozhádali na život a na smrt, aby se nedávno opět skamarádili.

„Byl jsem na něj podat oznámení, mám strach, že spáchá sebevraždu stejně, jako Iveta. Několikrát se mi svěřil s tím, že chce za Ivetkou, že mu skončil život, že nemá smysl dál žít. Od rána mi nebral telefon, což se nikdy nestalo, tak jsem za ním poslal policii,“ řekl Super.cz muž.

A kupodivu nelhal. Policie skutečně krátce po poledni Říčany navštívila a zjišťovala, jak to s Rychtářem je. Nakonec na něj pány v bílých pláštích nezavolala a odjela, aby se za pár hodin vrátila kvůli jeho vykázání z domu.

„Mému Pepovi pořád někdo ubližuje! Vezmu si ho domů a budeme rodina. Vždyť už teď mi půjčuje kocourka Mimina,“ dodal svérázný „hlásný trouba“ Rychtáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám