Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už jistě správně tušíte, Arnold Schwarzenegger se ve čtvrtek znovu o kousek víc přiblížil sedmi křížkům. Rakouský rodák z dvoutisícové vesnice Thal, který si podmanil celý Hollywood, oslavil osmašedesátku, která je pro našince obzvlášť sympatická díky spojitosti s Jaromírem Jágrem. Arnold svůj narozeninový den strávil v rodinném kruhu, s jeho dcerami Christinou a Katherine a dokonce i s exmanželkou Mariou Shriver.

Soukromá párty se uskutečnila v hotelu Montage v Beverly Hills a právě přítomnost Marie zapříčinila dohady, zda se oslavenec se svou bývalou manželkou opět nepokouší o znovuvzkříšení vztahu. Ten se rozpadl v květnu 2011 po pětadvaceti letech poté, co na Schwarzeneggera praskla nevěra s hospodyní Mildred Baenou a navrch nemanželský syn Joseph. Nejpikantnější na celé aféře přitom bylo načasování - Baena jej přivedla na svět jen pět dní po narození Patricka Schwarzeneggera, kterého má Arnold s Mariou.

I když herec po tomto skandálu zklamal mnoho svých fanoušků, soukromé záležitosti nic nemění na jeho obrovském vlivu a úspěších, které dosáhl na mnoha frontách. Však jen jeho profesní výčet mluví za vše.

Arnold je možná jediným člověkem na světě, kterého můžeme nazvat hercem, modelem, producentem, režisérem, aktivistou, investorem, filantropem a bývalým kulturistou a politikem. Kromě nezaměnitelných rolí v Barbaru Conanovi, Terminátorovi, Predátorovi či aktuálně v Expendables připomeňme také jeho sedm titulů Mr. Olympia nebo úspěšnou osmiletou kariéru v křesle kalifornského guvernéra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám