Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Téměř žádné vrásky, kudrnatá hříva, famózní postavička a stále stejně podmanivý alt. Taky máte pocit, že se zpěvačka Jitka Zelenková (73) zapomněla v toku času a tak nějak nám nestárne? Důkazem je koneckonců také její fotografie v plavkách, kterou se nedávno pochlubila na své sociální síti.

A to letos před prázdninami interpretka hitů Bez lásky láska není, Když se narodíme nebo Mít svůj kout oslavila takové malé významné půlkulatiny. A čím se obdarovala? „Zhubla jsem deset kilo, takže k narozeninám jsem si nadělila tajli,“ vtipkuje vždy pozitivně naladěná Jitka, která má na pilno i během letních měsíců.

„Už jsem byla ve své milované Třeboni, kam jezdím do lázní každý rok, chystám se do Maďarska, a jestli mi to vyjde, tak bych ještě ráda stihla Krétu. No a mezitím pochopitelně pořád koncertuju,“ prozrazuje kudrnatá zpěvačka, kterou po prázdninách čeká pracovní frmol.

„Na podzim vyjde má vzpomínková kniha, která se bude jmenovat Sem tam. Taky už jsou v prodeji lístky na můj narozeninový koncert s názvem Sametový hlas. Ten se bude konat 14. října od 19 hodin v pražském divadle Studio DVA a já vás tímto srdečně zvu,“ uzavřela vyprávění Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám