Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nebýt jejich skoro chorobné touhy po dokonalých fotkách, vše by bylo v pořádku. Takhle ale mladé dívky s luxusními těly řešily situaci, kdy hrozilo zranění.

Během prvního semifinálového kola po vyhlášení tří postupujících se nad pražský aquapark přihnala lokální bouřka. Zatímco všichni ostatní, návštěvníci i zbylých devět neúspěšných adeptek na výhru v soutěži, prchli do vnitřních bazénů, vítězky tak toužily po fotkách s šerpami, že pózovaly i přes silný vítr.

„Ten zvedal lehátka a slunečníky ze země. Jeden obří slunečník se zarazil do země jen pár centimetrů od dívek, takže jsme nakonec radši focení s fotografem Robertem ukončili. A jen co slečny odešly z místa, další obří slunečník tamtudy prolétl. Bylo to o fous a nebýt štěstí, určitě došlo ke zranění,“ říká pořadatelka akce Alexandra Belingerová (23), která se soutěže ujala po Elišce Bučkové a Janě Studničkové.

Trojice postupujících se objeví na finále Miss léta, jež proběhne na konci srpna na největší automobilové show Prague Car festival, s níž je tahle soutěž krásy už spjatá. Stejně jako aktuální vítězka České Miss Nikol Švantnerová vítězky nafotí také kalendář iGirl.

Reklama

Další články

Načítám