Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V novém seriálu Místo zločinu Plzeň se Bára Kodetová Šporclová (53) zhostila role patoložky. Herečka sice nepátrá s dalšími kriminalisty v čele s Martinem Stránským po vrahounech v terénu, ale jednoduché to taky nemá. Během natáčení si několikrát sáhla na dno svých možností.

„Byla jsem moc ráda, že jsem si mohla zkusit něco, co je velmi nezvyklé. Musím se přiznat, že to bylo poměrně náročné natáčení, speciálně na té pitevně, protože to tam opravdu nevoní,” nechala se slyšet Bára na tiskové konferenci u příležitosti představení seriálu a dále uvedla: „Takové ty seriály, kde chodí lidi bez roušek, tomu nevěřím, bez ní se tam totiž fungovat nedá. Je pravda, že pro kameru to není úplně vhodné, protože pak není vidět nikomu do tváře.”

I přes všechny útrapy na pitevně si herečka natáčení užívala. Velmi ji prý těšilo, že mohla být pod režijním vedením Jana Hřebejka. „Natáčení bylo celkově velmi příjemné, byla jsem ráda, že jsem se mohla setkat s panem režisérem Hřebejkem, který je pro mě hrdinou od té doby, co s mým tatínkem natočil Pelíšky. Pro mě to bude už navždy Pan Hřebejk,” říká Bára Kodetová Šporclová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám