Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zatímco nezadaná Madonna (65) předvádí jednu lascivnost za druhou, bývalý manžel popové královy Guy Ritchie (46) vstoupil ve velkém stylu do dalšího svazku. Jeho velkolepá svatba s modelkou Jacqui Ainsley (33), která mu porodila už tři děti, zastínila i nedávnou miliardářskou veselku Nicki Hilton a Jamese Rothschilda.

Britský režisér na svatbě rozhodně nešetřil a pojal ji opravdu velkolepě. Na jeho sídlo ve Wiltshire se sjely stovky hostů včetně celebrit nejvyšší zářivosti. Původní seznam hostů byl sice o něco hvězdnější, ale přítomnost Brada Pitta (60), Jasona Stathama a Davida Beckhama (48) je pro Ritchieho dostatečnou reklamou.

Všichni obdivovaní muži jsou totiž spjati s jeho filmovou tvorbou. Pitt a Statham si zahráli v krimi komedii Pod(f)uck a Beckham se pro změnu objeví v Ritchieho novince Krycí jméno U.N.C.L.E., která shodou okolností dorazí do kin jen pár týdnů po ostře sledované svatbě.

O slavné muže nebyla na oslavě nouze, ale s něžným pohlavím to bylo podstatně slabší. Brad nechal Angelinu doma stejně jako David Victorii, takže situaci zachraňovala jen Stathamova přítelkyně Rosie Huntington-Whiteley (36).

Reklama

Další články

Načítám