Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Dalibor Janda (71) nabyl dojmu, že by se hodilo oživit vizáž, a tak vyrazil do kadeřnictví. „Já sice nejsem člověk, který by si extra zakládal na image, ale na druhou stranu fanouškům a návštěvníkům vystoupení musím poskytnout nejen pěvecký, ale i lehce estetický zážitek a trochu vypadat. Když si stoupnu na pódium, tak by se na mě mělo ještě dát koukat,“ řekl a vlasy nechal ostříhat a promelírovat. Vousy naopak nechal poporůst.

Zmíněných vystoupení má čtyři až pět měsíčně, do toho připravuje album své i dcery Jiřiny. Na dovolenou se tedy nechystá a vlastně mu to ani nevadí.

„Svět mám docela zmáknutý, takže po nějakých prosluněných plážích netoužím. Možná bych se ještě tak nechal zlákat na Cookovy ostrovy, Maledivy nebo Mauricius, ale tam se létá, a mě pohyb vzduchem dost děsí. Takže raději nic. A když si chci odpočinout, jdu na zahradu, doplním vodu do fontány, nakrmím jesetery v jezírku, zaleju kytky a zase se vrátím k práci, a tak to pravidelně střídám. Prostě pohodička, ta musí být, “ informoval Janda.

Líbí se vám Dalibor po zásahu kadeřníka?
Ano, omládl a melír mu sluší
90,9 %
Ne, měl by přiznat šediny
5,4 %
Nejde o vzhled, ale o hlas
3,7 %
Celkem hlasovalo 7790 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám