Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Podle čtenářů Super.cz nemá absolutně žádnou konkurenci! Pětadvacetiletý vodní záchranář Tomáš Martínka, který pochází z Mostu, se v nedávné anketě našeho serveru umístil s rekordním počtem hlasů na prvním místě a převálcoval v popularitě zbylých jedenáct chlapů, kteří bojují o letošní titul Muže roku. Na soustředění pánů jsme proto tohohle sympaťáka vyzpovídali. Přiznal balení holek na pekáč buchet, žádnou ale teď nechce! Mrkněte na rozhovor a hlasujte v anketě na konci článku.

Tomáš, který vyhrál s 54 procenty hlasů (zhruba 18 tisíc čtenářů), byl tímhle nepatrným úspěchem příjemně zaskočen. „Děkuju všem za podporu. Asi mám hodně přátel, známých, jsem líbivý typ. Proto hlasovali. Ale určitě to nebyli jenom známí,“ říká Martínka. Záchranář podle něj rozhodně není jen balič holek, jak to známe ze seriálů.

„Bývávalo to tak. Ale teď musíme hlavně dávat pozor, lidé jsou nezodpovědní, hlídáme i děti. Už to není tak, jako když jsem dělával na jezeře Matylda, kde jsem si jen sundal tričko a bylo,“ usmívá se.

Teď by měly zbystřit ženy, které Tomáš upoutal. „Nikoho nemám, jsem nezadaný. Nemám na to čas ani myšlenky. Až to přijde, tak to přijde,“ dodal hezoun.

Ale i když u našich čtenářů jednoznačně uspěl on, vítězství vůbec jisté nemá. Účastníky soustředění soutěže, kterou pořádá David Novotný, zaujal svým úsměvem Jan Vurm, velké šance na výhru se ale nejvíc stejně přisuzují dvojce Jakubu Krausovi.

Komu z těch tří byste výhru nejvíc přáli?
Tomáš Martínka
33,8 %
Jakub Kraus
60,6 %
Jan Vurm
5,6 %
Celkem hlasovalo 9451 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám