Hlavní obsah
Článek

Jsou známé, krásné, bohaté a jsou vegetariánkami. Pojďte se s námi podívat na nejúspěšnější ženy ze zahraničního šoubyznysu, které tento životní styl spojuje.

Vzdělaná a skromná Natalie Portman (30) se vegetariánkou stala již v osmi letech poté, co byla na lékařské konferenci, kam doprovázela otce, svědkem demonstrace laserové operace na kuřeti.

I v současnosti velmi oblíbená zpěvačka Adele (23) se rozhodla, že bude žít trochu zdravěji. "Snažím se být vegetariánkou. Pro to, co chystám na příští rok, musím být skutečně zdravá a silná. Můžu najít jiný způsob, jak dostat všechny ty potřebné látky z masa,“ nechala se slyšet hvězda.

Blonďatá sexbomba Pamela Anderson (56) přestala jíst maso poté, co viděla svého otce na zahradě podřezávat hlavu jelena, kterého právě ulovil. Už na střední škole se stala členkou organizace PETA a doposud bojuje za práva zvířat.

I krásná Kim Basinger (57) je přísnou vegetariánkou a stejně jako Pam podporuje organizaci PETA. Je známá svými drastickými dietami, kterými si udržuje dokonalou postavu.

Vítězka britského X Factoru z roku 2006 Leona Lewis (26) se pro jiný životní styl rozhodla ve svých dvanácti letech. Před časem dokonce navrhla kolekci oblečení pro vegany.

Známá countryová diva Shania Twain (45) ve svých letech vypadá úchvatně. Klíč k „věčnému“ zdraví prý tkví právě v jejím jídelníčku, ze kterého vypustila vajíčka, maso a dokonce i mléčné výrobky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám