Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před rokem a půl se nám Berenika Kohoutová pochlubila svými kérkami. Když jsme se s ní setkali u příležitosti představení nové řady seriálu Místo zločinu Plzeň, kde hraje mladou vyšetřovatelku, nemohli jsme si nevšimnout, že je její tělo o jeden permanentní obrázek bohatší.

Již dříve měla herečka na žebrech nápisy „láska“, „humor“ a na lopatkách „hudba, hudba, hudba, hudba“. Teď k tomu přibyl symbolický obrázek zvířete. „To je zpívající kohoutek. Vystihuje mě to, jsem Kohoutová a zpívám,” říká Berenika. Nad obrázkem ptáka s tečkami u zobáčku se mnozí pozorovatelé zkoumavě pozastavují. „Hodně lidí se mě ptá, co to je, jestli je to zrní, ale vyjadřuje to zpěv,” směje se dcera spisovatelky Ireny Obermannové.

I v případě Bereniky Kohoutové zafungovalo tetování jako droga. „Teď se chystám na nové tetování. Když to ale uvidí máma, tak mě zabije. Maminka se totiž děsí každého tetování, které mám,” říká Berenika Kohoutová, která ale zároveň dodává, že vzhledem ke svému povolání další permanentní obrázek nebude na viditelném místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám