Hlavní obsah
Článek

Po nějaké době se herečka Denise Richards opět odhodlala k plavkové sérii fotek. Bikiny tentokrát sladila se zelení okolo bazénu, kde smáčela opatrně pouze chodidla. Zchladit se v horkém letním odpoledni v kalifornském San Diegu jí pomohla i pořádná nálož zmrzliny. S ohledem na postavu této dnes již čtyřiačtyřicetileté maminky tří dcer ale asi nebude pravidelnou součástí jejího jídelníčku.

Kráska z Hvězdné pěchoty nebo bondovky Jeden svět nestačí snímky nafotila pár týdnů po poslední aféře s exmanželem Charliem Sheenem, který ji na Den otců osočil z toho, že je příšernou matkou a že se chová jako teroristka. Denise je přitom pro Charlieho věčným terčem narážek i urážek. Sheenovi bývalka evidentně leží v žaludku i téměř deset let po jejich rozvodu.

Sheen v červnu na sociální síť napsal velmi nevybíravým způsobem: „Otevřený dopis médiím: Denise Richards je vyděračka, kus ho*na a nejhorší žijící matka!“ napsal Sheen mimo jiné na Twitteru. Později připsal další urážky. „Uvidíme se u soudu, ty hnusný teroristický pytle odpadu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám