Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V okolí Terezy Kerndlové (37) se v těchto dnech skloňuje slovo rozchod. Vztah popové princezny a jejího manžela a manažera v jedné osobě Reného Mayera však k úhoně nepřišel. Zpěvačka se rozchází v novém videoklipu k singlu Nejsme To My.

Jde o spojení českého rappera El Nina a Terezy, kteří do světa vypouštějí hudební video k písni Nejsme To My, ve kterém se dva mladí lidé rozcházejí, ale ani jeden z nich v podstatě neví proč. Jak se samotní protagonisté ujali těchto rolí, se můžete podívat v premiérové ochutnávce.

„Teď jsem měla chvíli tvůrčí pauzu, kterou jsme využili k přípravě nových singlů a videoklipů. Takže Nejsme To My nebude poslední,” říká Tereza. “Je pravdou, že se Tereza do duetů moc nežene, ale to není tím, že by neměla nabídky. Jen se snaží vybírat tak, aby to bylo přirozené. Posledním jejím duetem byla píseň Klid, Mír a Pokora se slovenskou hudební ikonou Richardem Müllerem,” dodává k tomu Mayer.

Videoklip se natáčel v centru Prahy a na Slapské přehradě. Průběh natáčení byl poměrně komplikovaný, a dokonce se kvůli němu musela zastavovat i doprava. Skladbu napsal a zprodukoval Chris Neal, který stojí například za Terezinými hity jako Schody z nebe, Přísahám, Tepe Srdce Mý a další. Text napsali El Nino s Mayerem, s nímž Tereza v příštích dnech oslaví dvouleté výročí svatby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám