Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) je samé překvapení. Zatímco její kolegyně z branže utíkají v létě na luxusní dovolené do exotických destinací, ona zůstává v Česku. Přesto se ale cítí jako v ráji.

„Jsem v ráji. V Českém ráji. To je pro mě ideální dovolená,“ svěřila se Super.cz Bílá, která tam zamířila ihned po svém nedokončeném vystoupení na Benátské noci. A přestože málem přišla o hlas, ze srdce ji to mrzí. „Dvanáct stupňů a déšť nejsou pro mé hlasivky ideálním prostředím. Víc je mi ale líto všech, co byli v dešti a bahně nepřetržitě dva dny. Obdivuju i diváky, kteří v takových podmínkách na mém koncertě zůstali,“ vysvětlila zpěvačka.

Ta nyní ale může vše pustit z hlavy. Má totiž na starosti příjemnější záležitosti. „Krmím ovce, hřebelcuju poníka, sedím u rybníka a házím kapříkům housky. Je to tu úžasné. Večery trávíme u krbu s dobrým vínem. Takže mě vůbec svět neláká,“ dodává Bílá, která dokonce konečně využila narozeninový dárek, který dostala od svého partnera Petra Makovičky.

„Máme tu kola, takže pravidelně jezdíme na výlety. Jsem ráda, že tu máme klid, protože potřebuju pár dní jen pro sebe,“ ukončila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám