Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok 2015 bude mít ve vzpomínkách Dády Patrasové (67) už navždy hořkou příchuť. Mediálně propíraná kauza nevěry jejího manžela Felixe Slováčka (72) s výtvarnicí Lucií Gelemovou (32), ztráta milovaného pejska i ozývání se dalších a dalších údajných Felixových milenek, to je na jednu křehkou duši až příliš. Jako by toho ale ještě nebylo dost. Oblíbenou herečku postihla ještě další rána - přišla o tetu Andělu (92).

Vdova po bratrovi Dádiny maminky poslední týdny herečce volala, aby ji navštívila u ní doma v Přezleticích u Prahy, a to také herečka několikrát udělala.

„Její stav se zhoršoval. Cítila jsem, že odchází...“ posteskla si Patrasová Blesku. „Modlila jsem se u ní a přemýšlela o životě, jak je vlastně krátký,“ svěřila se Patrasová.

Mělo to být právě u lůžka vedle nemocné tetičky před dvěma týdny, kdy se Dáda rozhodla, že se pokusí Felixovi zálety s výtvarnicí odpustit. Ten si nejspíš rovněž uvědomil, že zahodit 35 let manželství kvůli poblouznění mládím nebude to pravé a s Lucií se tento týden v centru Prahy rozešel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám