Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si slavní muži berou převážně modelky a herečky, je dost pravděpodobné, že jejich dcery budou mít podobné tělesné dispozice a díky svému rodokmenu budou mít cestičku k modelingu o dost snazší. Stejný případ byla i dnes již třicetiletá Theodora Richards, která je dcerou kytaristy Rolling Stones Keitha Richardse a herečky a bývalé modelky Patti Hansen.

V jejích šestnácti ji totiž společně s o rok starší Jaggerovou dcerou Elizabeth oslovila značka Tommy Hilfiger a nabídla jim společné pózování v kampani. Rodilá Newyorčanka Theodora sice neměla později takový úspěch jako Elizabeth, přesto pracovala pro značku Karen Walker či 4Stroke Jeans. Z dcer obou slavných členů legendárních ‚Stounů‘ to však v tomto průmyslu zatím nejdál dotáhla třiadvacetiletá Georgia May Jagger, která se může pochlubit spoluprací s Chanelem, H&M, Miu Miu, Versace nebo Vivienne Westwood.

Keitha v úterý zastihli v doprovodu Theodory paparazzi v ulicích New Yorku před Bowery Hotelem. Zdá se, že dvojice zastává podobný módní styl. Thea se nejspíš nechala inspirovat i tátovým typickým korzárským šátkem na hlavě...

Reklama

Další články

Načítám