Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pořadí již dvaadvacátou řadu pořadu Amerika hledá topmodelku v úterý odstartovala její nedílná součást Tyra Banks (41). Bývalá supermodelka se objevila na premiérovém promítání s novým účesem, který snad může slušet jen jí a pár vyvoleným s perfektně symetrickou tváří. V červených šatech obepínajících snad každý centimetr jejího těla tentokrát s kobercem nesplývala, jelikož pořadatelé zvolili barvu zelenou.

Snad žádná jiná modelka neobjevila tolik nových tváří jako právě Tyra... Pro dívky toužící po úspěchu v ‚jejím‘ oboru je vzorem dokonalosti, ale, jak je vidno, i na postavě takové velikánky módního průmyslu se najdou drobné nedostatky. Všimli jste si někdy například absence jejích lýtkových svalů?

Jejím asymetricky střiženým šatům by tentokrát dvacet čísel v délce jedině prospělo. Tyra ovšem i s kamarádem a kolegou z pořadu J. Alexanderem, jenž dívky učí chůzi po přehlídkovém mole na podpatcích, pózovala s takovou sebejistotou, že od netvarovaných nohou úplně odpoutala pozornost...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám