Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika týdny českými bulvárními médii prolétla zpráva, že Lejla Abbasová (44) bojuje o syna Davida se svým bývalým partnerem Michaelem Kocábem. Celou věc odstartovalo vyjádření známého rockera.

„Je pravda, že jsem z té věci byla trošku nešťastná, protože jsme se shodou okolností viděli s Michalem čtyři dny předtím a bavili jsme se, jaké budu mít léto, kam vyrazíme s Davidem a kolik toho máme a nemáme, a pak vyběhl tento článek,” prolomila hradbu mlčení Lejla.

Bývalý ministr pro lidská práva se ve svém vyjádření ostře postavil proti matkám, které tráví čas brouzdáním po sociálních sítích namísto toho, aby se věnovaly dětem. Zároveň se nechal slyšet, že jeho syn pláče pokaždé, když ho opouští, a domnívá se, že by mu bylo lépe v jeho domě, kde od malička žil. „Když jsem se ho na to ptala, tak se mi omluvil a řekl, že to myslí obecně, že to chtěl dementovat. Omluvil se mi za to. Sledovala jsem tu reportáž a musím mu dát za pravdu, že to je míněno obecně,” říká moderátorka.

Lejla nás ubezpečila, že jsou na střídavé péči o syna se svým bývalým partnerem domluvení a

dneska bude David u Michala. "Vyzvedává ho ze školky a vrací mi ho druhý den večer. O víkendu budou taky spolu,” říká Lejla Abbasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám