Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak být štíhlejší a neutratit majlant? Jaké jsou triky, díky kterým dokážete zvýraznit své přednosti a v minutě shodit pár kilo? Stačí kvalitní spodní prádlo, vhodné doplňky a střih. I malé detaily dělají velké věci. Které kousky až s 50% slevou vám v šatníku nesmí chybět?

Dokonalé křivky? Spodní prádlo od DKNY ví, jak na ně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je nejméně vidět, ale dokáže udržet vaše křivky na správném místě i v minutě vylepšit nedostatky vaší postavy. Dokonale padnoucí spodní prádlo umí zázraky. U kousků z nové kolekce oblíbené Donna Karan New York to platí dvojnásob, takže nebudete vědět, který si vybrat. Začněte se rozmazlovat. Již od 399 Kč!

Střihy pro užší hrudník až -50 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte větší prsa a chcete ubrat hrudníku i peněžence? Žádné roláky či košile upnuté ke krku. Ideálním výstřihem pro vás je klasické „véčko“ a to jak u topů, tak u šatů, protože krásně prodlouží krk a tím opticky zeštíhlí. Pro mírnější zamaskování plného dekoltu jsou pak kulaté výstřihy. A s až 50% slevou se nakupuje snadno. Tak neváhejte!

Maxisukně či maxišaty již od 269 Kč. S postavou dokáží divy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sukně až na zem s cenami při zemi. Maxisukně či maxišaty s cenami již od 269 Kč dokáží divy nejen s vaší peněženkou, ale hlavně s vaší postavou. Rovné, splývavé střihy vás dokonale protáhnou, zeštíhlí a skryjí vše, co potřebujete. Nakupujte právě teď!

Černé zeštíhlující kousky již od 249 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejlepší dietní návyk v módě? Noste černou! Barvám se nevyhýbejte, ale černá je základ, protože zeštíhluje zkrátka všechny partie a nikdy nevyjde z módy. Pohodlné kalhoty, které vám vytvarují zadeček i příjemné topy, které schovají, co nechcete ukazovat. Stačí jen vybrat ty správné kousky z nových kolekcí i za výprodejové ceny.

Dlouhé náhrdelníky pro menší hrudník. Již od 119 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Opticky zúžit horní část těla dokonale pomohou delší náhrdelníky, protože odvedou pozornost od větších prsou. A pokud náhrdelníkům příliš neholdujete, zkuste dlouhé a nápadné náušnice, které v minutě prodlouží silnější krk. A díky nízkým cenám si vyberete hned!

Další články

Načítám