Hlavní obsah
Článek

Před kamerou se America Olivo objevuje už přes deset let, ale až nyní plně vynikly její přednosti. Na premiéře pátého dílu špiónské ságy Mission Impossible se postarala o skandálek, který z ní udělal ostře sledovanou hvězdu.

America Olivo má za sebou hudební dráhu jako členka dívčí popové kapely Soluna i role ve filmech Iron Man či Maniak, ale hvězda první velikosti se z ní prozatím nestala. Očekávaný trhák Mission Impossible - Národ grázlů by ovšem mohl být milníkem její herecké kariéry.

Ambiciózní žena, která má zkušenosti i s modelingem, se postarala o pořádný rozruch ještě předtím, než film s Tomem Cruisem (61) v hlavní roli dorazil do kin. Na slavnostní premiéře v New Yorku se předvedla v šatech, které toho odhalily více, než bylo původním záměrem. America tak filmu zajistila nečekanou publicitu.

Film Mission: Impossible - Národ grázlů by se ale nejspíš obešel i bez této reklamy. Kritici nešetří chválou a marketingoví specialisté mu nejspíš zajistili pozornost i údajným románkem Toma Cruise s mladou asistentkou, který se nakonec ukázal jako nepravdivý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám