Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

První společnou dovolenou se synem Kristianem i novým přítelem Danielem má moderátorka nováckého Prásku Gabriela Partyšová (45) úspěšně za sebou. Týden společně s dalšími přáteli trávili na katamaránu v Chorvatsku a užili prý dostatek legrace i romantiky.

„První zkoušku vztahu máme za sebou. Zdá se, že jsme opravdu na jedné lodi a to je fajn,“ prohlásila s úsměvem zaláskovaná moderátorka s tím, že by tuhle dovolenou ráda zase někdy zopakovala.

„Měla jsem obavy, abychom netrpěli nevolnostmi, takže jsem jela s dokonale vybavenou lékárničkou. Nakonec ji nebylo potřeba ani použít. Jelo nás devět, čtyři dospělí a pět dětí, kterým se program pochopitelně přizpůsoboval. Počasí nám vyšlo fantasticky,“ svěřila po své první dovolené na vodě Super.cz Partyšová.

Ta se na lodi v zemi, kam jezdí dovolenkovat hodně Čechů, ukazovala směle nejen v plavkách, ale i bez líčení. „Mnoho našinců jsme nepotkali, ale je fakt, že se jeden český turista kapitána ptal, jestli náhodou nejsem ta Partyšová z televize. Ten jen odvětil, že ne a pluli jsme dál,“ uzavírá vyprávění moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám