Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec Shia LaBeouf (29) opravdu nebude tím nejlepším společníkem. Nejkontroverznější postava stříbrného plátna má další zářez do svého skandálního životopisu.

Před osmi lety si Shia zahrál ve sci-fi filmu Transformers a mluvilo se o něm jako o velké herecké naději, což následně potvrdil dalším kasovním trhákem Indiana Jones a Království křišťálové lebky. Jeho slibně rozjetou kariéru ovšem nepříznivě ovlivnil alkohol a duševní problémy. Shia začal tropit hlouposti a vysloužil si pověst nevyzpytatelného podivína.

Po několika skandálech vše nasvědčovalo tomu, že jeho život díky lásce ke kolegyni z erotického filmu Nymfomanka nabral správný směr. Shia LaBeouf se s Miou Goth (22) dokonce zasnoubil a začal si opět získávat důvěru producentů.

Britská modelka a herečka s ním ale nejspíš neprožívá románek jako z červené knihovny. Známý výtržník jí v Německu ztropil scénu, která jeho pověsti příliš nepřidá. Na ulici se s Miou tak agresivně hádal, že museli zasahovat kolemjdoucí, kteří jej uklidnili.

Rozzuřený Shia tvrdil, že by ženě neublížil, ale je k tomu nucen. A korunu všemu nasadil tím, když prohlásil: „Kdybych tam zůstal, tak bych ji zabil,“ čímž se veřejně označil za násilníka a potenciálního vraha. Pokud má Mia pud sebezáchovy, labilnímu snoubenci by se raději měla vyhnout obloukem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám