Hlavní obsah
Článek

Donedávna zcela neznámé děvče, dnes se její jméno skloňuje v souvislosti s jednou z největších hollywoodských stálic Tomem Cruisem. Mladinká Angličanka Emily Thomas prý zamotala Cruisovi hlavu natolik, že o ní přemýšlí jako o své možné čtvrté manželce. Herci ovšem záměr zhatila samotná Emily - ta prý už pět měsíců randí s jistým Alexem Robertsem.

Ani to ovšem nic nemění na skutečnosti, že čelit konkurenci formátu Toma Cruise nebude pro pětadvacetiletého Alexe nic snadného. Je tak možné, že Cruise nakonec dosáhne svého a sympatickou brunetku, která se nápadně podobá jeho ex Katie Holmes, si vybojuje. A co je vlastně dvaadvacetiletá Emily zač?

Ví se, že Cruise si ji před časem najal jako osobní asistentku na natáčení a že pochází z hrabství na jihu Anglie Hertfordshire. Tam prý vyrůstala v sídle za v přepočtu více než čtyřicet miliónů korun, které vlastní její zámožný otec, profesí bankéř.

Thomas je podle jejích známých sportovně založené, velice společenské a zábavu zbožňující děvče, které má přátele ve vlivných kruzích. Serveru MailOnline přitom jeden z kamarádů vysvětlil, proč si právě Emily mohla získat srdce tak žádaného herce, který byl v minulosti ženatý ještě s kolegyněmi Nicole Kidman a Mimi Rogers.

„S muži to umí. Když jsem se s ní vídal, měla každého omotaného okolo toho svého drobného prstíku. Musí to být kombinace jejího vzhledu a osobnosti. Vím, že její rodina měla dobré konexe a že Emily kdysi randila s bratrem Thea Walcotta (anglický fotbalista, pozn. red.) Ashleym, ale kdo by si nechtěl vzít filmovou hvězdu,“ prozradil na Cruisovu domnělou lásku nejmenovaný zdroj.

Reklama

Další články

Načítám