Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová (49) bývala před dvaceti lety vrcholovou závodnicí na vodních lyžích, kvůli rodině a především dětem však kariéru pověsila na hřebík. Uplynulý víkend ale trávila na Hracholuské přehradě, kde vyhrála závody a nominovala se na mistrovství republiky. „Budu závodit v kategorii senior, což mě trochu děsí,“ řekla Super.cz stále ještě manželka moderátora Leoše Mareše.

„Měla jsem sakra dlouhou pauzu, takže když jsem měla o víkendu první závody po dvaceti letech, měla jsem příšerné nervy. Naštěstí mi hodně pomáhá kamarád a trenér Daniel Resl a tak pak právem stál na stupínku vítězů se mnou,“ svěřila se nám Monika s tím, že zatímco dříve se věnovala více disciplínám, nyní jen jedné - slalomu.

„Závodem jsem se nominovala na mistrovství republiky v kategorii nad pětatřicet let. Říká se jí senior kategorie. Zní to hrozně,“ směje se Marešová, které cenu pro vítěze předali synové Kubík s Matýskem.

I když se v médiích nedávno spekulovalo, že Mareš utrácí statisíce za novou přítelkyni v Řecku, zatímco jeho žena s dětmi „musí“ trávit léto na přehradě, vše je jinak. Společně již za pár dnů odjíždí na luxusní dovolenou do Turecka. „Musela jsem se té hlouposti smát, já byla na přehradě ráda a teď se navíc Leoš postaral o opravdu peckovní dovolenou, nemohu proti němu říct jediné křivé slovo,“ dodala Monika Marešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám