Hlavní obsah
Článek

Poslední dobou se o něm mluví čím dál víc, často kvůli tanci v lodičkách s vysokými podpatky nebo kvůli triku se sprostým obrázkem. Byly ale doby, kdy zažíval jen posměšky! Filip Jankovič Super.cz prozradil, jak se vlastně v Londýně a v Los Angeles stal tak uznávaným tanečníkem, že spolupracoval i se světovými celebritami.

Kylie Minogue, George Michael, Kate Moss, Mariah Carey nebo Justin Bieber. To jsou jména umělců, s nimiž spolupracoval. A vlastně jen díky Sagvanu Tofimu (59). Hubatý zpěvák se totiž neudržel a někde v médiích se o Jankovičovi před lety vyjádřil dost nelichotivě.

„Říkal, že jsem jen rádoby tanečník. Moc mě tím zklamal. Asi zapomněl, že spíš on je veřejností brán jako rádoby zpěvák. Na druhou stranu mě tím strašně nakopl a z podstatné části může za to, že jsem odešel z Čech do Londýna,“ prozradil Super.cz Filip. Prý vlastně zpětně může Tofimu jen poděkovat a dál zůstává jeho velkým fandou.

„Tehdy mě to ale ranilo. Tancuju od sedmi let a už jako malý jsem byl tanečníkem Ilony Csákové, v televizi jsem tančil i s Ivetou Bartošovou, takže nálepka 'rádoby tanečníka' se mě logicky dotkla. Tak snad jsem se jí ve světě zbavil,“ dodal s úsměvem Jankovič, který kdysi zkoušel kariéru v SuperStar také jako zpěvák, tanec mu jde ale asi osmsetkrát lépe.

Reklama

Další články

Načítám