Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevymetá večírky ani se nepotřebuje okatě prezentovat na sociálních sítích či skrz charitu. To jsou přitom dnes hlavní činnosti, díky nimž jsou celebrity vidět. Keanu Reeves to zkrátka nemá zapotřebí a dělá jen to, co ho baví. A v poslední době ještě více než kdy dřív dává přednost své velké vášni - motorkám.

Hvězda Matrixu nyní bývá častým hostem motocyklových závodů v různých koutech světa. Zatímco například koncem května se účastnil Grand Prix v italské Scarperii, kde jej s otevřenou náručí přivítal tým Hondy, o tomto víkendu zavítal až do Japonska, na závod Suzuka 8 Hours v rámci FIM Endurance world championship, a to se svou KRGT-1 od společnosti Arch Motorcycles, kterou založil s Gardem Hollingerem.

Kdo patří mezi zaryté Reevesovy fanoušky, může se těšit hned na tři novinky, ve kterých by se herec měl objevil ještě letos. První je drama The Whole Truth, následované hororem Knock, Knock a završené dramatem Daughter of God.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám