Hlavní obsah
Článek

Rapper Snoop Dogg byl v sobotu zatčen ve švédské Uppsale s podezřením na ilegální užívání drog. Americká hvězda při zatýkání kladla odpor, o incidentu psala na Instagramu a po zatčení vztekle Švédům vzkázala, že se do jejich země už nikdy nevrátí.

Na rappera si policie počkala po skončení jeho koncertu. Jakmile nasedl do vozu, který ho měl převézt do hotelu, policisté auto zastavili a žádali u všech pasažérů zkoušku na přítomnost drog v krvi.

„Policie provádějící kontrolu na kraji vozovky zjistila, že Snoop Dogg se jeví jako pod vlivem narkotik. Byl zatčen a odveden na policejní stanici, kde byl požádán o vzorek moči kvůli testu. Incident trval několik minut. Po provedení testu odešel,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Nilsson.

„Všem mým švédským fanouškům, můžete vinit vaši policii za to, že mě už nikdy neuvidíte ve vaší nádherné zemi, je to vždy pár ču*áků, co všechno poserou… M*dat policii. A pořád hulím! Jsem už unavený z těch prasat (policajtů). Severní Amerika a tyto země, které nás prostě nerespektují, naserte si!“ vzkázal rapper prostřednictvím Instagramu.

Výsledek testu moči bude zveřejněn do dvou týdnů. Pokud bude pozitivní, hrozí rapperovi pokuta.

Reklama

Další články

Načítám