Hlavní obsah
Článek

Svatba režiséra Guye Ritchieho bude pro hollywoodské herce a světové celebrity společenskou událostí desetiletí. Bývalý manžel zpěvačky Madonny (65) totiž pozval na svůj velký den nejzvučnější jména a jejich majitelé pozvání přijali. Jídlo bude připravovat sám Jamie Oliver a mezi hosty nebudou chybět manželé Clooneyovi a Beckhamovi ani Brad Pitt (60) s Angelinou Jolie (48).

Guy si bude brát modelku jménem Jacqui Ainsley, s níž se před třemi roky zasnoubil. Mají společně tříletého Rafaela, dvouletou Rivku a ročního Leviho.

„Seznam hostů je opravdu šokující. Je to jako na předávání Oscarů. Kdyby jen polovina přijela, bude to rozhodně párty roku. V zahradě už stavějí stany a kuchař Jamie Oliver vaří. Bude to úchvatné. Guy má výborné vztahy se všemi a je oblíbený. Takže nikoho nepřekvapuje, že je na jeho svatbu pozváno tolik lidí,“ píše britský deník The Mirror.

Na seznamu hostů jsou Brad Pitt a Angelina Jolie, David a Victoria Beckhamovi, George a Amal Clooneyovi, Sting a Trudie Styler, Gwyneth Paltrow (51) či Matthew Vaughn. Šestačtyřicetiletý režisér žil s Madonnou osm let do roku 2008.

Reklama

Další články

Načítám