Hlavní obsah
Článek

Samuel Saudek žije už dlouhá léta se Sárou Saudkovou, bývalou partnerkou svého otce Jana Saudka. S ní má sympatický právník už čtyři děti. Vztahy s otcem, jak sám říká, jsou na bodě mrazu. A dokonce Sáru podporuje v tom, aby na populárního fotografa podala žalobu.

Co říká o svém otci? "Moc si podobní nejsme, ale něco jsem po něm zdědil a doufám, že ještě hlavně zdědím," usmívá se vtipný Samuel. Přiznává, že doposud neviděl film Fotograf. Četl jen jeho scénář.

"Neviděl jsem ho, zatím si šetřím na lístek. Taťka nedal nic už spoustu let. Je to blbý, scénář jsem četl. Zjistil jsem, že pocházím ze židovské rodiny, táta byl v koncentračním táboře, družka je zlodějka a já jsem blbec. To poslední sedí, to jo," usmívá se Saudek.

"Byly tam jenom nové věci. Doufám, že Sára podá žalobu, sehnal jsem právníka. To je ložený," dodal. Nic dobrého tátovi rozhodně nepřeje, ale popírá, že by si přál jeho smrt, jak vyšlo v médiích.

"Nepřeju mu nic špatnýho a nic dobrýho už ho v osmdesáti letech stejně nečeká. Že bych mu přál, aby si zlomil nohu, třeba krček, to už staří lidi většinou nepřežijou, tak to mu nepřeju," dodal se smíchem Saudek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám