Hlavní obsah
Článek

V době největšího boomu Kate Upton (31), který odstartoval před třemi lety jejím otištěním na přední straně plavkového Sports Illustrated, si asi spousta mužů představila, jaké by to asi bylo s mladou, ale o to vnadnější blondýnkou zajít do restaurace a posléze si ji odvézt do své ložnice. Jenže modelku si určitě nevysnili zrovna v tomto světle... Navíc to ani nevypadá na žádnou velkou zábavu. Kate a její pánský doprovod na oběd v sobotu strávili víc času hleděním do svých mobilů, než konverzací.

Sny o krásce v těsném topu a krátkých šortkách s volně rozpuštěnými kadeřemi a náznaky laškování u něčeho dobrého k snědku se tak možná po prohlédnutí těchto fotografií stanou minulostí.

Čerstvě třiadvacetiletá aspirující herečka totiž své vyhlášené ‚dédéčkové‘ přednosti schovala pod tričko jen s minimálním výstřihem a k němu zvolila černé tříčtvrteční legíny a růžové kecky. Ovšem na obhajobu Upton - s parťákem možná zašli do jednoho z bister na West Hollywoodu rovnou po návštěvě posilovny, jelikož i on byl ve sportovním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám