Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Třetí nejkrásnější Česká Miss 2015 Karolína Mališová jako by vznikla v podniku na výrobu dokonalých dívek! Krásnou a navíc milou slečnu jsme potkali na soustředění Muže roku, kde byla i s dalšími vítězkami, a mohli jsme se pokochat její blonďatou nádherou. Mrkněte sami na její tělo v plavkách!

Zatímco vítězka Nikol Švantnerová musí čelit záplavě opravdu hanbatých fotek od fanoušků, kteří si naivně myslí, že ji na to mohou sbalit, Karolínu patrně pánové berou jako křehkou dívku, které by to ublížilo. Jinak snad není možné, že podobné zkušenosti nemá.

„Zatím jsem se s tím naštěstí nesetkala. Jsem ráda, že mi neposílají vzdychající vzkazy a podobně. Bydlím v docela malém městě v Opavě, lidé mi tam poznávají a gratulují i po té době od finále,“ říká slečna, na které nejen finalisté Muže roku v Novém Městě nad Metují mohli oči nechat.

Mališová je takový přírodní úkaz, že se ani se závistí dosud nesetkala. „Bylo kolem mě hodně lidí, kteří mi to přáli, a bylo jich víc, než těch, kteří mi to nepřáli. I ti byli, do očí mi to ale nikdo neřekl,“ věří půvabná dívenka, která působí tak křehce, že snad každý získá pocit, že by ji měl ochránit před všemi nástrahami světa.

Reklama

Další články

Načítám