Hlavní obsah
Článek

Osočují ji z toho, že trpí nechutí k jídlu, tvrdí, že je kostra obalená kůží. Sama Daniela Šinkorová (51), která opravdu dost radikálně zhubla, to hází za hlavu. „Mamince ze Slovenska musím vysvětlovat, že to není pravda, že netrpím anorexií. A nafotím jí večeři, kterou jsem zrovna zdlábla. Ale opravdu jím normálně, nic mi není,“ uklidňuje své fandy spokojená herečka a zpěvačka a možná i na důkaz toho, že je v pořádku a netají vážný problém, si k večeři objednala klasický řízek.

„Chtěla jsem zhubnout cíleně, hodí se to pro mé divadelní role a na obrazovku. Když jsem natáčela Gympl s (r)učením omezeným, měla jsem sedmdesát kilogramů. Pak jsem se na sebe zdravě naštvala. Třeba i kvůli výzvám v divadle. V Addams Family hraju Morticiu, která má dlouhé, úzké a černé šaty. Morticia je hubená a kostým jí má slušet. Byla to velká a krásná motivace. Také VIP zprávy byly motivací. Snažím se zkrátka jíst zdravě a snažím se, aby mi v tom bylo dobře. Je to nějaký vývoj, který mi teď momentálně vyhovuje,“ řekla Super.cz Daniela, jejíž postavu obdivovali i někteří finalisté Muže roku, jimž na soustředění moderovala módní přehlídku.

„Zatím jsem si nestihla uvědomit, který by byl můj typ. Ale nemohla bych vypíchnout jednoho jediného, do finálového večera musím zůstat nestranná. Já sama mám partnera trochu staršího a oni mi říkají paní Šinkorová, takže takhle to máme rozdané,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám