Hlavní obsah
Článek

Vystupují na hudební televizi, jejíž většina produkce by nejspíš měla být trestná, jak podle některých przní vkus českých posluchačů, samy ale umí zpívat docela obstojně. Hospodská a harmonikářka z dua PiňaKoláda, které společně obrážejí zábavy po celé republice, se objevily na soustředění Muže roku v Novém Městě nad Metují. Několik místních dříve narozených občanů nadchly, překvapily ale kostýmy, které mají na vystoupení. Své opravdu neskromné dary přírody ukryly do žluté síťoviny!

„Dříve jsme měly jiné kostýmy, ale ty byly takové veselé, tyto se hodí i při zpívání vážnějších věcí,“ shodují se tmavovláska Soňa, které přátelé říkají Soník Sloník, a harmonikářka a v soukromí též opravářka aut, praček a podobných technických vymožeností Pavča.

Ty roztancovaly nejen přítomné seniory, ale i Evu Decastelo s bývalým druhým nejkrásnějším mužem světa Martinem Gardavským nebo dvanáctku finalistů letošního ročníku Muže roku. Chlapci pak vyzvali i přítomné babičky, které byly v sedmém nebi.

A nebýt nepovedených Poupat Michala Davida, při nichž zněly obě dámy falešně (prý se neslyšely), málokdo by hádal, že jsou obě opravdu produkty jedné pro mnohé „hororové“ televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám