Hlavní obsah
Článek

Naďa Urbánková (†83) s Miluškou Voborníkovou byly jedny z hvězdných účastnic akce k nedožitým pětasedmdesátinám krále country Jiřího Brabce (†63). Tu však pořádala první manželka muzikanta, od té druhé se proto zpěvačky dočkaly nelichotivých narážek!

Nechyběla samozřejmě Brabcova exmanželka Eva (70) s dětmi Lucií (45) a Filipem (39), pozvánku však vzhledem k letitým antipatiím nedostala Šárka Rezková, vdova po hudebníkovi, která s ním má syna Dominika (narodil se čtyři měsíce před Brabcovou smrtí). Celá akce Šárku zvedla ze židle.

Podle Rezkové ji Eva Brabcová nenávidí za to, že od ní před lety Brabec utekl. Přesto si myslí, že je obrovská nespravedlnost, nebýt součástí akce jako jeho poslední žena. „Naďa a další mě zklamali. Šli si tam udělat promo a vůbec je nezatěžovalo přemýšlet nad tím, že tam nejsem. Jsou to skety a podrazáci, nemám slov. Bylo to trapné divadlo v podání paní Brabcové,“ nebere si v Nedělním Aha! servítky Brabcová.

Ta prý speciálně Urbánkové svou výtku sdělila, tak ji to naštvalo.

Na vzpomínkovém večeru převzala bývalá choť Jiřího Brabce platinovou desku za milión a půl prodaných alb a 1,2 miliónu singlů. Ani to se Šárce nelíbí. Ta se před lety vzdala dědictví, jinak by po muži, který kvůli tíživé finanční situaci spáchal sebevraždu, musela platit dluhy. Podle ní by tak výtěžek z nově vydané desky s výběrem jeho hitů měl připadnout státu.

Sama Eva Brabcová se k výtkám své nástupkyně vyjádřila jen velmi stručně ve smyslu, že každý by si měl zamést před vlastním prahem.

Reklama

Další články

Načítám