Hlavní obsah
Článek

Hana Vagnerová (41), sexbomba z očekávaného podzimního seriálového trháku televize Nova Expozitura, která se kvůli natáčení dokonce rozešla s přítelem Marko Simičem, rozhodně nezná slovo stud. Krásná herečka, která v šestnáctidílné kriminální sérii představuje novicku v policejním týmu Terezu Hodačovou, ukázala svá ňadra již několikrát. Nejen v seriálech Horákovi, Odsouzené a Vyprávěj. Úplně nahá se navíc předvedla ve velkofilmu Bathory. Pokochejte se ve fotogalerii.

A v nastoleném směru bude pokračovat i v Expozituře. "Postava Haničky ke kolegům vzhlíží. A během seriálu nebude mít jen jednoho partnera. Dojde u ní v tomto směru k určité katarzi. Nějaké postelové scény jsme jí do scénáře napsali. Diváci ji uvidí ve velmi erotickém prádle a také prakticky v rouše Evině. Doufám ale, že seriál bude zajímat diváky jako celek, jinak by nás to trochu mrzelo," řekl Super.cz s úsměvem scénárista snímku Josef Klíma, který se na něm podílel s Jankem Kroupou. Oba čerpali z reálného případu Berdychova gangu.

A protože Hana Vagnerová sama přiznává, že ráda posouvá hranice a zkouší v herectví nové věci, můžeme se těšit, co víc šokujícího nám předvede v dalším svém projektu. Pokud jí ho tedy nezatrhne nový partner, s kterým si právě začala a jehož jméno zatím tají. Má to ale někdo štěstí...

Reklama

Další články

Načítám