Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo v českém šoubyznysu je nyní takovým odpůrcem drog jako moderátorka Kateřina Kristelová (44). A má k tomu své důvody. Poprvé pro Super.cz otevřela Pandořinu skříňku a přiznala, že v mládí měla zkušenosti s drogami, o kterých dokonce dodnes neví ani její rodiče.

"Jsem ráda, že určitá etapa v mém životě, kdy k nějakým experimentům s tvrdými drogami došlo, je za mnou," řekla Super.cz Kateřina.  "Vyrůstala jsem v roce 1995-96, kdy ta vlna drog se znovu silně vrátila. Vyřešila jsem si to tenkrát ale bez nějaké úhony, což jsem ráda. Žádní odborníci nebyli potřeba, zvládla jsem to sama. Teď už asi patnáct let jsem se nedotkla vůbec ničeho, ani marihuany," přiznala Kristelová na oslavě narozenin DJ Uwy ve One clubu.

I kvůli svým zkušenostem je nyní absolutně čistá a drogy doslova nesnáší. "Málokdo v českém šoubyznysu je nyní tak radikální jako já. Opravdu, bez nadsázky," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám