Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová (38) byla v centru pořádným centrem pozornosti. A rozhodně to nebylo kvůli popularitě. Sexy zpěvačka si kolem krku omotala věnec z marihuany. A kolemjdoucí jen zírali.

Míša dlouho přemýšlela nad outfitem na hippies párty. "Styling mi trval docela dlouho. Hodně jsem to promýšlela, sladila šatičky, čelenku a pořídila jsem si i atrapu marihuanového věnce. Chtěla jsem i "jointa", ale nebyl dodán. Takže nemám," řekla Super.cz na párty ve stylu hippies Michaela.

S kouřením marihuany má prý bohaté zkušenosti. "Mám s ní spoustu veselých zážitků. Můj přítel, moje první láska, mě učil hulit trávu. Zkusit se má všechno, ale vše s mírou. Kouřila jsem velice příležitostně a teď už vůbec. Ani si vlastně nepamatuju, kdy to bylo naposledy, ale bude to hodně let," prozrazuje naše nejkrásnější operní pěvkyně.

A zanedlouho bude ještě krásnější. Rozhodla se nechal si zvětšit své přírodní jedničky. "Jdu na plastiku a těším se. Doufám, že všechno dopadne výborně a budeme všichni spokojeni. I lidé, že se na mě bude hezky koukat," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám