Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Loučili se pomalu s milovanou členkou rodiny, ta přitom měla jen tvrdé spaní! Moderátorka Romana Jákl Vítová (46) měla málem infarkt, když se dozvěděla, že její dvaadevadesátiletá babička nejde vzbudit a nepodařilo se to ani zdravotníkům. Po transportu sanitkou do nemocnice a opětovném pokusu o probuzení stařenka prohlásila, že se potřebovala vyspat.

„Teď už se tomu směju, připadá mi to legrační, ale v tu chvíli mi opravdu do smíchu nebylo. Babička má potíže se srdcem, takže když ji moje maminka nemohla probudit, hned volala záchranku. A v nemocnici jim řekla tohle,“ smála se v obchodním centru v pražských Štěrboholech bývalá rosnička. Nad událostí pořád kroutí hlavou, je ale ráda, že babička je relativně v pořádku.

Ta do „nákupáku“ dorazila s manželem Petrem Jáklem a oběma ratolestmi kvůli turnaji v minigolfu. Starší dcera Sofinka dokonce vyhrávala i nad dospělými. „Neuvěřitelně jí to jde. Některé dráhy zvládla hned na jediné ťuknutí a už jsem jí musela slíbit, že se tam zase zastavíme,“ dodala Romana.

Reklama

Další články

Načítám