Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Chudák Iveta Bartošová (†48)! Zpěvačka, která loni v dubnu skončila svůj život skokem pod vlak, má nedaleko místa tragédie pomník připomínající její někdejší slávu i její neslavný konec. I když je jasné, že ne každý byl její fanoušek, někomu ležela v žaludku tolik, že pietní místo značně poškodil!

„23. července jsme zjistili, že u trati, kde ukončila život Iveta Bartošová, neznámí vandalové poničili pomník, který má připomínat tuto tragickou událost. Bylo ukopnuté srdce, rozšlapaní andělíčci, květiny byly rozházené okolo pietního místa,“ potvrdil informace Super.cz oficiální tiskový mluvka vdovce po pěnici Josefa Rychtáře (65).

„Navíc je odřený kříž, patrně od toho, jak se ho někdo snažil vytrhnout ze země. Ten je ale zabetonovaný v zemi, takže se to vandalům nepovedlo,“ upřesnila Rychtářova hlásná trouba.

Rychtář chování vandala či vandalů odsuzuje. „Považuje ho za zbabělost a ubohost. Věří, že se jedná o ojedinělý případ, protože tohle opravdu nikdo nedokáže pochopit. Mstít se tímhle způsobem zesnulé zpěvačce je hanebné, Josef Rychtář proto zvažuje podání trestního oznámení na neznámého pachatele. Je to totiž již podruhé. Veřejnost by skutečně měla zachovávat úctu k zesnulé Ivetě Bartošové,“ dodal mluvčí. Rychtář již pietní místo uvedl do původního stavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám