Hlavní obsah
Článek

Ewa Farna (30) to s oblékáním občas nevychytá, ale když si nechá poradit od odborníků, musí při pohledu na ni žasnout i její největší kritici. Na nejnovějších fotkách z jihomoravských vinic jí to tak sekne, že všechny dřívější narážky na její postavu už postrádají smysl.

Zpěvačka, která kromě Česka prorazila i v Polsku, se takhle vyparádila kvůli natáčení klipu k seriálu Vinaři. Zatímco první řadu doprovázela píseň kapely Chinaski, pro pokračování televize oslovila Farnou, která si vyzkoušela nezvyklou spolupráci. V seriálové skladbě s ní totiž spojili síly hudební bard František Segrado i začínající umělkyně Johana Freywaldová.

„Natáčení klipu bylo velmi příjemné a pohodové, tak jak sama píseň vybízí. Natáčelo se v chládku ve sklepě, a když jsme vylezli ven, svítilo slunce a koukali jsme se na vinici. Bylo to nádherné místo a skvělý tým lidí. Hezky se mi na to vzpomíná,“ říká Ewa, která se už Primě v minulosti osvědčila v písni doprovázející seriál Ošklivka Katka. Hudební ukázku z nových Vinařů najdete na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám