Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Nejdříve začala postupně shazovat kila a teď změnila účes i barvu vlasů! Finalistka zatím poslední řady SuperStar Veronika Stýblová se od doby, kdy vystupovala týden co týden na televizní obrazovce a bojovala o hlasy diváků, pořádně změnila.

Poprvé se na své sociální síti ukázala nejen s novým hárem, bez make-upu, ale dokonce i v plavkách. „Shozená kila mám stále dole, ale pochopitelně si musím hlídat jídelníček a taky se hýbat,“ svěřila Super.cz Veronika, která hraje v muzikálu Mýdlový princ, připravuje desku a v nových vlasech se cítí dobře: „Přemýšleli jsme s mým kadeřníkem Lukášem o změně. A tahle je, myslím, ideální.“

A jaké jsou u Veroniky novinky? „Úspěšně jsem složila maturitní zkoušku, natočila jsem zbrusu nový houseový singl s DJ Manenem a také budu letos jedním z hostů Prague Pride 2015 na Střeleckém ostrově v Praze,“ pochlubila se zpěvačka Super.cz s tím, že v jejím soukromí k žádným změnám nedošlo.

„S přítelem jsme oslavili druhé výročí vztahu, máme dva pejsky a je nám fajn. Dovolenou jsme kvůli práci letos zatím nestihli,“ dodala křehká blondýna s hlasem jako břitva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám