Hlavní obsah
Článek

Celý její soukromý život se točí kolem autistického syna Filipa (23), kvůli kterému nedávno dokonce podpořila myšlenku státem řízené sexuální asistence, takže není divu, že je nyní dojatá až k pláči. Syn Kateřiny Kornové si totiž našel přítelkyni Janičku a je štěstím bez sebe!

„Chodí spolu rok a poznali se ve škole. Nějaký čas strávili společně u nás doma. Je to opravdu fajn holka, mám ji ráda. Do vztahu se jim nemíchám, pozoruju to zezadu, a když už zasáhnu, tak nenápadně,“ usmívá se šťastná Kateřina.

Ta i se synem dorazila do Nového Města nad Metují na soustředění Muže roku organizátora charit Davida Novotného. Našemu redaktoru z legrace řekla, že je po letech první, kdo se jí neptá na to, jestli má přítele.

Kornovou po sérii článků o tom, jak radikálně zhubla, pobavil i zájem médií ve směru, co si dá na akci k jídlu. Přítomní redaktoři horečně řešili, že bývalá sexbomba, která má bezmasou dietu, si dala čaj, zatímco její synátor si „dovolil“ dát k večeři krůtí maso. Dříve právě vycházely články o tom, že do své bezmasé vášně zbláznila i syna. „Nejsem žádná diktátorka,“ usmívá se.

Nedávno se řešilo to, že stát uvažuje o pomoci handicapovaným v sexuální oblasti tak, že jim zlegalizuje asistenci v rámci sexuality. „Hodně se mě na to ptají, nemám s tím problém, nepřipadá mi to jako hloupá myšlenka, ale příčí se mi, aby se mě na to ptali v souvislosti s mým synem,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám