Hlavní obsah
Článek

Nový film z dílny režiséra a scenáristy Tomáše Magnuska má za sebou první klapku. Zdá se, že je to prokletý film. Několik měsíců před natáčením filmu totiž zemřel herec Pavel Vondruška, který měl ztvárnit jednu z ústředních postav. Nyní nastaly další komplikace. Na třináctého srpna je naplánované natáčení s modelkou Agátou Hanychovou (38), což je jen deset dní od jejího porodu.

„Nevím, co mám dělat. Už mi pár lidí řeklo, že s Agátou nemám počítat, ale já jsem stále optimisticky naladěný. Já se té myšlenky totiž nechci vzdát. Vím ale, že jen pár dní po porodu jen těžko bude natáčet. Musím jí ale zavolat a zeptat se, jak to bude,“ svěřil se Super.cz Magnusek.

To Hanychová si z natáčení těžkou hlavu nedělá. Od začátku prý producentům filmu říkala, že má termín porodu 12. srpna. „Když mi roli nabídli, byla jsem v pátém měsíci těhotenství. Říkala jsem jim hned, že budu v tu dobu rodit. Oni ale tvrdili, že počkají. Teď mi volají skoro každý druhý den, jak to tedy bude. Myslím si ale, že by si raději měli najít někoho jiného,“ vysvětlila Super.cz mladá modelka, která ve středu odpoledne porodila syna Kryšpína.

To finalista Česko Slovenské SuperStar Honza Bendig by si natáčení za žádnou cenu nenechal proklouznout mezi prsty. Bude mít totiž milostnou scénu s přitažlivou Sandrou Novákovou. Podle svých slov se těší, jako malý kluk. Sandra ale jeho nadšení nesdílí. Herečka, která je zasnoubená za producenta Jana Nejedlého, by ji nejraději vyškrtla ze scénáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám