Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Prázdniny jsou v polovině, děti mají školu "na háku", ale vy rodičové byste na ni už myslet měli. Pokud tedy chcete po svých ratolestech příští rok lepší výsledky. Jak jich docílit? Změnou prostředí v pokojíčku díky novému nábytku. Doporučujeme vám vybrat si z nabídky stovek modelů dětských postelí, stolů, skříní a všeho ostatního vybavení v e-shopu MT-nábytek.cz. Čeká vás kvalita a spokojenost.

Holka nebo kluk, princezna nebo raubíř? 40 barev postele udělá radost každému z nich

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak to provést, aby školák ráno vstával s úsměvem a ne s otráveným obličejem? Pomůže vám dětská postel Demi z borovicového dřeva. Pevná zábrana zajistí bezpečný spánek, do praktického úložného prostoru vespod lůžka schováte všechny hračky. Na výběr máte z 3 rozměrů ložné plochy a 40 kombinací barev, takže vaše dítě bude mít spaní přímo na míru.

Neztrácejte čas sháněním nábytku. Kompletní pokoj vám ušetří spoustu starostí i peněz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní student chce žít stylově a stylově také bydlet. Jeho představy beze zbytku splňuje sestava nábytku Julien 2. Je vyrobená z prvotřídní laminované dřevotřísky s povrchovou úpravou, odolnou tekutinám a poškrábání. Barvy úchytů dvířek a typ matrace na postel si (raději po dohodě s potomkem) vyberete sami a z pokoje tak uděláte jedinečný originál.

Nejvíc dětských úrazů se stane doma. Předejděte neštěstí bezpečnou sestavou nábytku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdraví a bezpečí vašeho dítěte je tím hlavním, co si jako rodič přejete. Kompletní dětský pokoj Bambi 2 sestává pro vaše klidnější spaní z dílů se zaoblenými rohy a všechny hrany jsou navíc opatřené oblou plastovou lištou. Kvalitní povrchová úprava pak ochrání nábytek před rozlitým džusem i otlučením. V nabídce najdete barevné provedení pro holky i kluky.

Výběr je obrovský, tvarů a barev nepočítaně, ceny perfektní. Navštivte dětské království

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U MT-nábytek.cz najdete stovky kusů dětského nábytku na spaní, učení, hry i ukládání všeho možného. A je úplně jedno, jestli máte doma batole, prvňáka nebo puberťáka. Naprostou většinu modelů nabízí e-shop v několika barevných a rozměrových variantách, takže je opravdu z čeho vybírat. Díky slevám a akcím nezruinujete rodinnou kasu, tak bez váhání vstupte do dětského světa.

Velká letní slevová akce na 3 807 kousků už jen do 31.7.! Nenechte si tu šanci ujít

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybavte po dětském pokoji i svoji ložnici, obývák, kuchyň a celé bydlení za mimořádně výhodné ceny. Do konce července zlevnili u MT-nábytek.cz 3 807 modelů nábytku až o 65 %. Nepropásněte nejvýhodnější nákup letošních prázdnin, zbývá posledních 5 dnů!

Další články

Načítám