Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) se dostává kvůli svému aktuálnímu šatníku na pranýř. I její věrní fanoušci se totiž shodují, že těhotenská móda není zrovna její silnou stránkou. Spousta kritiky se na její hlavu snesla už během prvního těhotenství v roce 2013 a historie se nejspíš zopakuje do puntíku i přesto, že se Kim snaží nedělat ty samé chyby.

Pastelové barvy, volány, kolové sukně i divoké střihy, tomu se zatím Kim na rozdíl od prvního požehnaného stavu snaží vyvarovat, ale jak je vidět, ani úplně opačný přístup se veřejnosti nezamlouvá. Největší vlnu nevole přitom sklidila Kim ve středu, kdy vyrazila za svým manželem Kanyem Westem v černém overalu nelichotivého střihu a materiálu, který svou poddajností připomínal vytahanou teplákovinu.

Maminka dvouleté North, která je teprve ve čtvrtém měsíci těhotenství, s ním prý šlápla vedle o mílový krok. „Snad ani nemůže myslet vážně, že v tomhle šíleném outfitu jde módě naproti nebo že je dokonce trendy? Je to pohroma odshora až dolů,“ komentovala model jedna fanynka na sociální síti. „Žádná žena by si nikdy nic takového na sebe neměla vzít! Tečka. Okamžitě potřebuje stylistu,“ nebrala si servítky další.

„Ukázka toho, co v těhotenství nenosit,“ přidal se jiný uživatel, zatímco další z podivného výběru těhotenské módy obviňuje jejího muže Kanyeho. Právě jeho modely Kim skutečně často obléká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám