Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to již tři roky, co se rozpadlo jedno z nejslavnějších hollywoodských manželství mezi Tomem Cruisem (61) a Katie Holmes (45). Od té doby přitom s žádnou ženou nenavázal bližší vztah, tomu je však nyní podle zahraničních médií konec. Cruise se podle všeho zakoukal do své osobní asistentky Emily Thomas, která je o celých 31 let mladší než on.

Spolupráce herce s mladou Angličankou začala loni před natáčením filmu Mission Impossible - Národ grázlů a pokračuje i letos. Momentálně spolu chystají krimi snímek Mena, kde Tom ztvární pilota Barryho Seala, jenž začátkem 80. let pašoval drogy pro CIA a pro kolumbijský kartel. Ani tady ovšem společné projekty nekončí, Tom měl přizvat Emily i k blížícímu se natáčení dalšího pokračování Mission Impossible. To má zpočátku probíhat v Maroku, kde by údajně mohla proběhnout i žádost o ruku.

„Tom se do Emily zamiloval a ona cítí to samé. V jeho okolí se povídá, že ji brzy požádá o ruku,“ potvrdil zdroj časopisu Star. Mluvčí herce informace nechtěl nikterak komentovat.

Herec byl po rozvodu s Holmes spojován s řadou žen. Nejprve měla být jeho novou známostí sestra herečky Malin Akerman Jennifer, následně jej spojovali s manažerkou restaurace Cynthiou Jorge. Scientologická církev jej pak měla dávat dohromady s poměrně neznámou herečkou Laurou Prepon. Koncem loňského roku se dokonce mluvilo o vzkvétající romanci Toma a modelky Mirandy Kerr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám